Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Krise i Arbeiderpartiet

Ifølge meningsmålingene ville Arbeiderpartiet bare få 12-13 mandater hvis det ble holdt valg nå. I dag har det 19 mandater.

Ifølge meningsmålingene ville Arbeiderpartiet bare få 12-13 mandater hvis det ble holdt valg nå. I dag har det 19 mandater.

For vel et år siden ble Ehud Barak valgt til å lede partiet. Men det har ikke ført til noen framgang for partiet. Folket ønsker ham ganske enkelt ikke som leder.

Folk husker feil som Barak har gjort tidligere (han har vært statsminister) og straffer ham for det. De reagerer også på noen av hans uttalelser, og kanskje fordi han blandet seg inn i primærvalgene i et annet parti (Kadima) og forsøkte å fjerne statsminister Olmert.

Meningsmålinger viser at folk synes Barak er grei nok som forsvarsminister. Men både Livni og Mofaz (fra Kadima-partiet) og ikke minst Benjamin Netanyahu (fra Likud) er mer populær som statsminister.

Problemet for Arbeiderpartiet er at de ikke har noen annen leder som klart gjør det bedre enn Barak. Derfor er det for tiden ingen som arbeider seriøst for å bytte ham ut. Krisen for partiet er nesten total.

Kilde: En artikkel av Attila Somfalvi på ynetnews.com (Yediot Aharonot) 23. august 2008.

 


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart