Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Importerer te fra Israel

Elisabeth Hauer (bildet) fra Trøgstad i Østfold har startet import av Wissotzky te fra Israel.

Elisabeth Hauer (bildet) fra Trøgstad i Østfold har startet import av Wissotzky te fra Israel. – Vi oppdaget denne gode teen for noen år siden. Smaken av teen er veldig god, og det smaker også godt å kunne vise vennskap med Israel i praksis, sier Hauer til Miff.no. Teproduktene importerer hun gjennom selskapet Ecoline AS, som også har naturprodukter, vegetarmat, dukker, litteratur og barneleker i sin produktportefølje. Wissotzky-firmaet ble grunnlagt i Russland allerede i 1849, men flyttet til Israel i 1936. I dag er selskapet et av Israels ledende teprodusenter, med fabrikk i Galilea og hovedkontor i Tel Aviv. – Av helsemessige grunner har vi valgt å satse på de tetypene som inneholder lite eller ingen koffein, forteller Hauer. I første omgang tilbyr Ecoline 20 forskjellige tetyper, fordelt på frukt-, urte-, grønn- og rooibos-te. Teene sendes til kundene i pakninger med 20 poser. – Det er også mulig å kjøpe et teskrin hvor man får fem poser av alle teeene, sier Hauer. Wissotzky-teen kan du bestille gjennom Ecolines nettsider.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart