Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Khomeini ønsker «god jul»

Khomeinis veier var uransakelige. Blant merkene med martyrer og anklager lyser en skikkelse på et merke fra 1982. Lenkede hender søker hjelp hos skikkelsen, den rettferdige dommeren (symbolisert ved en vekt): LOVPRISNING AV KRISTI FØDSEL. Er dette en julehilsen til Irans og verdens kristne?

 

Foran kameraene til vestlig fjernsyn holdt Khomeini i 1984 en tale, der han påpekte at de kristne hevder Kristus ”sa at man skulle vende det andre kinnet til når man blir slått. Men det er bare en løgn. Jesus sa ikke det. Jesus Kristus ville ikke gjøre en slik feil. Hvis han fikk anledning, ville han gjøre det samme som Moses gjorde mot farao.

Merket innebærer altså ikke noe anerkjennelse av kristendommens Kristus. Jesus, i Koranen kalt Isa, var sønn av jomfru Mirjam, søsteren til Moses. Han var kun en profet, mindre enn Muhammed. Han ble ikke korsfestet, men ble tatt opp til himmelen. I de siste tider skal han komme igjen til Jerusalem, ødelegge synagogene, drepe antikrist og alle kristne som ikke tror på ham. Så skal han (som muslim) styre i 40 år, dø og bli gravlagt i Medina ved siden av Muhammed.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart