Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Tenåringer vil ikke bli byttet mot terrorister

- Dersom jeg blir kidnappet, vil jeg heller forbli i fangenskap enn å bli byttet mot terrorister, sier David Lotan, en tenåring fra Rishon Lezion. - Mitt liv er ikke mer viktig enn livene til dem som vil bli drept dersom terrorister blir satt fri, forklarer han.

Lotan og andre tenåringer har skrevet under på et brev til forsvarsminister Ehud Barak og forsvarssjef Benny Gantz hvor de nekter å bli utvekslet mot terrorister dersom de skulle bli kidnappet av Israels fiender under tjeneste i hæren. Dersom det skal være snakk om en fangeutveksling, må bytteforholdet være én til én, i henhold til internasjonale konvensjoner, står det i brevet.

Tenåringene ber også israelske myndigheter om å senke standarden palestinske fanger soner under i israelske fengsler. – En situasjon hvor forferdelige mordere studerer og nyter avanserte matretter er en utålelig vanære, skriver tenåringene. Underskriftskampanjen er satt i gang av ungdomsbevegelsen til det høyreorienterte partiet National Union.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart