Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Vil ha raske tiltak mot Syria

FNs høykommissær for menneskerettigheter, Navanethem Pillay, mener det er på høy tid med handling overfor det syriske regimet. Foto: Wikipedia
FNs høykommissær for menneskerettigheter mener det er på tide å gjøre det syriske myndigheter ikke makter: Beskytte landets sivilbefolkning.

– Det internasjonale samfunnet må handle for å beskytte sivilbefolkningen i Syria, sa FNs høykommissær for menneskerettigheter, Navi Pillay, fredag. Hun beskrev volden det syriske regimet bruker mot lokalbefolkningen for «hensynsløs undertrykkelse».

Ifølge Pillay har mer enn 4.000 mennesker blitt drept etter at sikkerhetsstyrkene begynte å ta i bruk vold mot demonstrasjonene mot president Bashar Assad i mars 2011. 307 av disse er barn. 14.000 mennesker skal holdes i varetekt. Høykommissæren la fram tallene under en hastesamling i FNs menneskerettighetsråd.

– De syriske myndighetenes vedvarende hensynsløse undertrykkelse, dersom den ikke stanses nå, kan føre landet ut i en borgerkrig i full skala. Etter at syriske myndigheter har bevist at de ikke makter å beskytte sine innbyggere, må det internasjonale samfunnet gjennomføre hastige og effektive tiltak for å beskytte det syriske folk, sa hun.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart