Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Barak:- Nå er tiden inne for å stanse Irans atomprogram

- Teheran kommer ikke til å lytte til internasjonale krav om å stoppe våpenløpet, sier Israels forsvarminister, Ehud Barak. Det internasjonale samfunnet må handle nå, mener han.

Nå er tiden for det internasjonale samfunnet for å kjøre på for å få Irans atomprogram til en «hurtig og klar slutt», sa Ehud Barak ved forsvarets nasjonaldagsseremoni i Herzliya, meddeler Times of Israel.

– Å konfrontere Irans besluttsomhet om å oppnå atomvåpen er ikke uten komplikasjoner, farer og uforutsigbare konsekvenser. Men den samme utfordringen, hvis ayatollah-regimet blir tillatt å skaffe seg evnen til å få atomvåpen, vil være langt mer komplisert, farefull og dyr når det gjelder menneskeliv og ressurser. Nå er øyeblikket for hele det internasjonale samfunnet å kjøre på for å Irans atomprogram til en hurtig og klar slutt, sa Barak.

 

Advaret om alvorlige konsekvenser

Forsvarsministeren advarte om at hvis Iran skulle få evnen til å lage atomvåpen, kommer et våpenkappløp til å bryte ut i Midtøsten. Saudia-Arabia, Tyrkia og Egypt, samt terrororganisasjoner kommer til å kaste seg inn i kampen om å skaffe seg atomvåpen, advarte Barak.

 


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart