Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Iran har sendt soldater til Syria

Den hardt pressede syriske presidenten Bashar Assad (på bildet i flammer) har fått militær bistand fra Iran. (Foto: Freedom House)
Den hardt pressede syriske presidenten Bashar Assad (på bildet i flammer) har fått militær bistand fra Iran. (Foto: Freedom House)
Søndag innrømmet Teheran at de har sendt soldater til nabolandet Syria for å bistå den hardt pressede diktatoren Bashar Assad og hans regime.

– Dersom ikke Iran hadde vært tilstede i Syria, hadde massakrene vært dobbelt så ille, hevder visesjef for Quds-styrkene til Revolusjonsgarden, Ismail Qa’ani.

Dermed innrømmer han det både internasjonal presse og FN-observatører i Syria har spekulert i, nemlig at president Mahmoud Ahmadinejads regime har valgt å bistå sine venner i Damaskus militært. Til nå har 13.000 mennesker blitt drept i landet siden demonstrasjonene begynte i mars 2011, hvorav hele 9.200 er sivile.

Ifølge Qa’ani er det «opprørerne» som skyter sitt eget folk i Syria, ikke den syriske regjering. Derfor har Iran «fysisk og ikke-fysisk hindret opprørere fra å drepe mange flere av det syriske folk».

Sitatet fra den iranske generalen ble tidligere fjernet fra nettsidene til det nasjonale nyhetsbyrået, noe som tyder på at dette var nyheter Teheran helst skulle sett at ble holdt hemmelig.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart