Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

– Reservetjenesten på randen av kollaps

Reservesoldater på øvelse. (Foto: IDF)
Reservesoldater på øvelse. (Foto: IDF)
Femten kommandører i reservestyrkene har sendt brev til Netanyahu, Gantz og Barak, der de advarer mot at regjeringens politikk kan tvinge hele reservetjenesten i kne.

I brevet til statsminister Benjamin Netanyahu, forsvarsminister Ehud Barak og forsvarssjef Benny Gantz, hevder de at regjeringen «har en politisk tradisjon for å bryte løfter de har gitt til reservestyrkene».

– Reservesoldatene er ikke husdyr i Knessets dyrepark. Vi er en militær sektor – og akkurat som dere kan også vi prøve å vri oss unna vårt ansvar, skriver de.

Dersom ikke regjeringen begynner å ta reservetjenesten på alvor, frykter avsenderne at det snart ikke vil være soldater igjen til å «beskytte deres [Knesset-]seter, eller deres hjem».

– Gi oss det vi fortjener!
– Militæret har glemt hvordan de skal trene til de mest elementære ting, fordi det ikke er noe budsjett. Vi mangler ekstremt mange treningsdager og troppene er lei, skriver de videre.

– La oss begynne med å gi alle som tjener landet maksimalt, både i IDF og i det sivile liv. Da trenger vi ikke konstant å behandle spørsmålet om hvorfor ikke alle er villige til å dele [den militære] byrden, mener kommandørene.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart