Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

– Obama virker mer skremt av IDF-aksjon enn av atom-Iran

Mitt Romney. (Foto: Gage Skidmore)
Mitt Romney. (Foto: Gage Skidmore)
Mitt Romney lover å følge en annerledes politikk enn Barack Obama i forholdet til Iran. - Obama virker mer skremt over at Israel kan gå til militær aksjon enn at Iran får atomvåpen, sier Romney.

Den republikanske presidentkandidaten ga denne kommentaren lørdag i en videooverført tale til en konferanse i regi av Faith and Freedom Coalition.

8. juni intervjuet den israelske journalisten Chemi Shalev fra Ha’aretz en av de fremste utenrikspolitiske rådgiverne til Romney.

– Når Mitt Romney er president, vil Iran forstå at det er en ny sheriff i byen. Han mener det eneste som er verre enn at USA bruker militærmakt er at Iran får atomvåpen, sa Richard Williamson. Rådgiveren kritiserte Obama for ineffektivt lederskap både mot Iran og Syria.

– Iran vet at det ikke er noen troverdig militær trussel fra Barack Obama, hevdet Williamson.

– Som Bismarck sa: Diplomati uten en troverdig bruk av makt er som musikk uten instrumenter. Mens Israel har snakket om de ulike alternativer de må vurdere å bruke for å beskytte sine interesser, har Obama-administrasjonen gjort sitt beste for å gjøre det vanskelig om ikke umulig for Israel å gjøre det de må, la han til.

Mitt Romney har nylig lovet at Israel vil være det første landet han drar til på statsbesøk dersom han vinner presidentvalget i november.

Williamson har tidligere vært amerikansk ambassadør til FN for politiske spørsmål, assisterende utenriksminister og president George Bushs spesialutsending for Darfur.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart