Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Soldat alvorlig skadet i skyteulykke under øvelse

Illustrasjon: IDF
Illustrasjon: IDF
Militærpoliti-kadett Naama Yahel pådro seg alvorlige skader da det gikk skikkelig galt på skytebanen onsdag, melder IDF.

Hendelsen inntraff på en av IDFs treningsbaser sentralt i Israel. Naama Yahel (20) fikk flere M-16-kuler i mageregionen og i beina under en skyteøvelse.

Yahel ble fraktet til Hillel Yaffe Medical Center i Hadera klokken 15:00 lokal tid, der hun gjennomgikk operasjoner og fikk profesjonell krisehjelp.

Den alvorlige skyteulykken skjedde mens helt ferske kadetter gjennomførte en standardøvelse. En av disse kadettene hadde glemt at M-16-riflen sin stod på automatisk avfyring, i stedet for semi-automatisk, i det vedkommende skjøt. Soldaten ble overrasket av rekylet som riflen gav og klarte derfor ikke å kontrollere våpenet. Innstillingene på automatisk avfyring er i mot reglene til IDF.

Yahel stod bare noen meter unna da hendelsen skjedde. Kadetten som skjøt henne er under behandling for sjokk. Militærpolitiet undersøker nå om sistnevnte var fullt klar over sikkerhetsreglene på skytebanen, eller om instruksjonene som ble gitt ikke var gode nok.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart