Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israelsk angrep skal ha rammet iranske soldater

Hizbollah-produsert propagandaplakat hvor Irans president Mahmoud Ahmadinejad (f.v.), Syrias president Bashar Assad og Hizbollah-leder Hassan Nasrallah er avbildet. Fotografen har døpt bildet "Treenigheten". (Foto: Sean Long, flickr.com)
Hizbollah-produsert propagandaplakat med Irans tidligere president Mahmoud Ahmadinejad (f.v.), Syrias president Bashar Assad og Hizbollah-leder Hassan Nasrallah er avbildet. Fotografen har døpt bildet "Treenigheten". (Foto: Sean Long, flickr.com)
Den irakiske avisen Azzaman siterer en vestlig diplomatisk kilde som hevder at soldater fra Irans revolusjonsgarde ble drept i den israelske luftoperasjonen i Syria.

Kilden til Azzaman skal ha blitt intervjuet i London. Han eller hun hevder det var et militært forskningssenter som ble rammet av bombene, og at ryktene om angrep på en konvoi på vei til Hizbollah med våpen kan ha vært en avledning. Kilden påstår at tre tusen iranske soldater fra Revolusjonsgarden har voktet stedet i årevis og at russiske eksperter har vært tilstede der. Flere iranske soldater skal ha blitt drept i den israelske bombingen.

Israel har trolig skaffet seg informasjonen som var nødvendig for å gjennomføre angrepet ved hjelp av  målrettet arbeid for å skaffe innsideinformasjon i både iranske anliggender og i Hizbollah. Det skal også ha vært israelske myndigheter som valgte å lekke saken til pressen. I tillegg skal hendelsen ha inntruffet 48 timer tidligere enn man har trodd til nå, altså justert til tidlig mandag morgen før soloppgang.

Saudi-arabiske al-Watan melder samtidig at Syrias regime allerede har overført kjemiske våpen til Hizbollah. En kilde i den syriske opposisjonen sier Bashar Assad har sendt våpen i over ett år, inkludert to tonn av sennepsgass og langdistanseraketter som kan bære kjemisk materiale 300 kilometer inn i Israel.

Kilde: Jerusalem Post


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart