Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Glassmaleriene til Marc Zaharovich Chagall i Hadassah-sykehuset i Jerusalem. (Foto: Privat)
Glassmaleriene til Marc Zaharovich Chagall i Hadassah-sykehuset i Jerusalem. (Foto: Privat)

Utdanning for internasjonale helsearbeidere

Siden 1971 har 750 studenter fra 90 land blitt utdannet i et felles ettårig fellesprogram ved Det hebraiske universitetet og Hadassah sykehuset i Jerusalem.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Mange av de tidligere studentene er blitt ledere i sine hjemland og internasjonalt. De arbeider mot sykdommer, ekstrem fattigdom og for god helse rundt om i verden. Studenter fra fattige land får stipender så studiet blir mulig for dem.

Nylig var det for andre gang en gjenforening av tidligere studenter. Det var 70 deltakere fra 20 land, melder Jerusalem Post. De skal bruke ni dager på å gjennomgå nye forskningsresultater på viktige felter innenfor helsesektoren. Blant de landene som har hatt studenter i programmet, er Kina, Albania, Kamerun, Etiopia, Mali, Russland, Sør-Sudan, Tanzania, og mange andre.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart