Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

To helikopterpiloter drept i ulykke

Et liknende Cobra-helikopter styrtet i Israel natt til tirsdag og tok livet av begge pilotene ombord. (Foto: Dan Burke, flickr.com)
Et liknende Cobra-helikopter styrtet i Israel natt til tirsdag og tok livet av begge pilotene ombord. (Foto: Dan Burke, flickr.com)
To israelske helikopterpiloter i Luftforsvaret ble drept under et øvingsoppdrag sør for Gedera natt til tirsdag.

IAF mistet kontakt med Cobra-helikopteret under øvelsen natt til tirsdag, da det befant seg i nærheten av kibbutz Revadim sør for Gedera. IDF satte i gang søk for å finne helikopteret og dets to piloter. Det viste seg at begge pilotene ble drept i en helikopterstyrt på hveteåkrene til kibbutzen. Ofrenes familier er informert om hendelsen.

Pilotene lettet fra en militærbase i Sentral-Israel, sammen med et annet helikopter. Begge skulle returnere til basen etter endt oppdrag, men kun et av dem vendte tilbake, forklarer Yedioth Aharonoth.

– Da vi så hva som skjedde i luften og alle sikkerhetsstyrkene [som samlet seg], gikk vi bort for å hjelpe til. Vi gikk inn på åkeren. Flere hundre meter inn på den fant vi deler av helikopterets motor. Andre som var med meg fant andre deler. Det var bare godt at ikke helikopteret ikke tok fyr, forklarer en lokal jødisk bibelskolestudent.

De siste tolv månedene har to andre helikopterulykker rammet IAF. Ingen kom til skade i de to hendelsene, som var forårsaket av teknisk svikt.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart