Israels tidligere president Shimon Peres under statsbesøket i Norge, på Nobelinstituttet i Oslo 13. mai 2014. (Foto: Tor-Bjørn Nordgaard)
Israels tidligere president Shimon Peres under statsbesøket i Norge, på Nobelinstituttet i Oslo 13. mai 2014. (Foto: Tor-Bjørn Nordgaard)

Shimon Peres kjemper for livet

Tilstanden er forverret, og legene tror det går mot slutten.

Times of Israel rapporterer at Israels tidligere president Shimon Peres kjemper for livet etter at tilstanden hans er forverret. Han sliter med å puste og nyrefunksjonen er svekket, noe som kan føre til organsvikt.

Peres ble sendt til sykehuset for to uker siden etter at han fikk hjerneslag, og siden da har 93-åringen vært i kunstig koma. Legene på Sheba Medical Center, hvor Peres er innlagt, har begynt å redusere pustestøtten og anestesimengden. Nå sier legene at det ikke ser ut til at situasjonen kommer til å forbedre seg. Familien er kalt inn til sykehuset for å ta farvel med Shimon Peres, ifølge Yedioth Aharonoth.

Talspersonen til Peres var ikke tilgjengelig for pressen.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart