Haim Tukachinsky. (Bakgrunn: Will Powell, flickr)
Den profesjonelle pianisten Haim Tukachinsky ble drept av en fyllekjører. (Bakgrunn: Will Powell, flickr)

Israelsk topp-pianist på turné på Østlandet

Gir gratiskonserter i Larvik, Sandefjord, Tyrifjord og flere steder i Oslo-området de neste dagene.

Den prisbelønnede, profesjonelle pianisten Haim Tukachinsky fra Israel har en konsertrekke i Norge denne og neste uke. Det er gratis inngang på konsertene, men det blir tatt opp kollekt. På konsertene spiller Tukachinsky musikk av blant annet Mendelssohn, Chopin, Liszt, Gershwin og Grieg.

Tukachinsky er utdannet i både piano og komposisjon ved Jerusalem Academy of Music and Dance og har vunnet flere priser, blant annet «The America-Israel Cultural fundation – AICM – Award» i 2007-2009. Foruten å gi konserter rundt i Israel, både som solist, akkompagnatør og i kammermusikk-grupper, har han deltatt i «Masterclasses» med kjente musikere og artister over hele verden, samt vært med i «Oxford Piano Festival» i 2008, opplyser hans norske samarbeidpartnere Tone Amundsen Stokland og Victoria Seline Stokland.

 

Her er konsertrekken:

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart