Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Mike Pence besøker Israel i desember

Visepresident Mike Pence. (Foto: Aubrey Gemignani/Flickr)
Visepresident Mike Pence. (Foto: Aubrey Gemignani/Flickr)
USAs visepresident vil diskutere mulighetene for en fredsavtale med Netanyahu og Abbas.

USAs visepresident Mike Pence vil i desember reise til Israel og Egypt. Reisen skjer på forespørsel fra USAs president Donald Trump, skriver avisen Times of Israel.

Kunngjøringen kom i Washington under en solidaritetsmiddag for Midtøstens kristne. I en tale til forsamlingen sa Pence at han vil spre et budskap på turen om at land i Midtøsten må «avslutte forfølgelsen av kristne og andre religiøse minoriteter».

Noen mener Israel er den eneste trygge havnen for kristne i Midtøsten.

Visepresidenten besøker Israel under den jødiske høytiden Hanukka. Der vil han diskutere muligheter for en fredsavtale i separate møter med statsminister Benjamin Netanyahu og palestinernes president Mahmoud Abbas, ifølge Det hvite hus.

Det er også ventet at Pence kommer til å ta opp USAs holdning til atomavtalen med Iran under besøket i Israel. Han vil trolig også snakke om Israels romprogram.

Pence skal også møte Egypts president Abdel-Fattah el-Sissi på turen. De to skal diskutere sikkerhetssamarbeidet mellom USA og Egypt. I tillegg planlegger Pence å møte religiøse ledere for å diskutere situasjonen for Midtøstens religiøse minoriteter.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart