Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Bli med på innsiden av Mossad

Ram Ben-Barak, tidligere visedirektør i Mossad, er en av dem som forteller om sin tid i den israelske etterretningstjenesten.
Ram Ben-Barak, tidligere visedirektør i Mossad, er en av dem som forteller om sin tid i den israelske etterretningstjenesten.
Ny Netflix-serie gir et unikt innblikk i den israelske etterretningstjenesten.

I årevis har Mossad, Israels legendariske etterretningsorganisasjon, vært helt utilgjengelig for media. Nå, for første gang siden opprettelsen, gir to dusin tidligere Mossad-spioner og -sjefer et førstehånds innblikk i arbeidet sitt og deres moralske dilemmaer, i den israelsk-tyske dokumentarserien «Inside the Mossad». Serien er nå tilgjengelig på strømmetjenesten Netflix.

I denne serien blir seerne trukket inn i personlige opplevelser fra de mest topphemmelige operasjoner som har formet Israels fortid og som fortsatt kan forme landets framtid. Her er en smakebit av hva serien inneholder:

Hvis du allerede har sett serien, eller har lyst til å se på noe annet, har MIFF laget en liste over populære israelske TV-serier tilgjengelig på Netflix.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart