Den israelske TV-serien Shtisel returnerer til TV-skjermen. Nå skal det lages en tredje sesong. (Foto: Presse)

Her er gladnyheten du har ventet på

Nå kan du se frem til et nytt møte med den ortodokse familien Shtisel.

Den israelske TV-serien Shtisel, om en ortodoks familie med samme navn, ble svært populær da den kom ut i Israel i 2013. Totalt ble det produsert to sesonger og 24 episoder av serien. I desember 2018 kom serien også ut på strømmetjenesten Netflix. Den ble raskt en internasjonal suksess. Siden har millioner av fans ventet i spenning på nye episoder. Nå bekrefter serieskaper Yehonatan Indursky at det kommer en ny sesong, skriver Jewish News.

Arbeidet med å skrive historien til en ny sesong skal allerede være i gang.

Hovedpersonen i serien er Akiva, en ung ultraortodoks mann som bor i Jerusalems ortodokse nabolag. Hans far vil at han skal følge en bestemt vei i livet, men Akiva er ikke helt sikker på om han vil gå den veien faren ønsker.

Serien har fått mye skryt for både skuespill og manus, og serien er rangert svært høyt på filmdatabasen IMDB. I tillegg til Shtisel finnes det også flere andre israelske serien på Netflix. Her kan du lese en omtale av de beste.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart