Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Et israelsk F-16 D 041 tar av for første gang etter overhaling. (Foto: Avihai Soher, Israel Air Force)
Et israelsk F-16 tar av fra en israelsk flybase. (Foto: Avihai Soher, Israel Air Force)

Syria forsøkte å skyte ned israelsk jagerfly

Israel svarte med å bombe det syriske luftvernbatteriet.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Det israelske forsvaret bombet mandag kveld et syrisk luftvernbatteri, som tidligere på dagen hadde skutt mot et israelsk jagerfly på rutineoppdrag inne på israelsk luftrom. Ifølge syriske kilder ble en offiser og en soldat drept i det israelske gjengjeldelsesangrepet, skriver nettavisen Times of Israel.

Ifølge IDF ble et missil skutt mot et israelsk F-16-fly nord i Israel. Flyet ble ikke skadet i angrepet og missilet skal ha landet inne på syrisk territorium.

– IDF tar alle trusler mot våre fly alvorlig og vil gjøre det som er nødvendig for å forsvare dem, sier det israelske forsvaret i en uttalelse etter hendelsen.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart