Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

To kvinner – 49 og 50 år – døde av korona

Onsdag har over 9400 blitt smittet av koronaviruset og 71 personer har dødd. (Foto: Magen David Adom)
Antallet døde av koronaviruset er nå oppe i 18 i Israel.

Siden mandag har koronaviruset tatt to nye liv i Israel. To kvinner, 49 og 50 år gamle, døde tirsdag morgen på sykehus. De er de yngste som foreløpig har dødd av viruset i Israel. Begge kvinnene skal ha hatt underliggende sykdom. Antallet døde er nå oppe i 18 personer, skriver Times of Israel.

49-åringen er i israelske medier identifisert som Tamar Peretz Levy fra Lod. Hun etterlater seg tvillinger på fire år, som nå blir foreldreløse. Ektemannen døde av hjerteinfarkt kort tid etter at barna ble født. Ordføreren i byen Lod har lagt ut en melding på Facebook hvor han hyller den avdøde 49-åringen.

«Tamar var en helt, en ingeniør som jobbet i luftfartsindustrien i selskapet Alta, som kjempet i mange år for å etablere en familie og for å bringe tvillingene til verden», skriver ordføreren i Lod, Yair Revivo.

Helsedepartementet i Israel opplyser tirsdag morgen om at det nå er påvist over 4800 smittetilfeller, en økning på over 480 personer de siste 24 timene. Tilstanden er alvorlig for 83 av dem. 69 personer er tilkoplet respirator.

13 av de 18 personene som har dødd av viruset i Israel har vært over 70 år.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart