En enorm eksplosjon forårsaket store skader i Libanons hovedstad Beirut tirsdag 4. august. (Foto: Skjermdump)

Kraftig eksplosjon i Libanons hovedstad

Det meldes om svært mange skadde etter en eksplosjon i Beirut.

En svært kraftig eksplosjon rammet Libanons hovedstad Beirut tirsdag kveld. Videoer i sosiale medier viser en enorm eksplosjon som har forårsaket store skader. Det er ikke kommet info om antall skadde og drepte, men ifølge landets helseminister skal det dreie seg om et høyt antall.

Ifølge libanesiske myndigheter skal det dreie seg om eksplosjon i et lager som inneholdt fyrverkeri ved byens havneområde, men dette er ikke bekreftet. Det er også en kornsilo like ved fyrverkeri-lageret.

Israel avviser at de har noe med eksplosjonen å gjøre.

Her er en video av den massive eksplosjonen:

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart