Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Korona-pasient utskrevet fra sykehus etter 99 dager

Her testes en koronaprøve ut på en militærlab i Israel. (Foto: Det israelske forsvaret)
Infeksjonsraten i Israel den laveste på flere uker.

Onsdag ble det påvist 1689 nye tilfeller av koronaviruset i Israel. Selv om antallet fortsatt er høyt, ser infeksjonsraten ut til å begynne å synke. Den avgjøres av hvor mange av de testede som viser seg å være syke.

Helsedepartementet i Israel opplyser om at de gjennomførte 25.457 korona-tester onsdag, som gjør at infeksjonsraten er 6.6%. Det er det laveste den har vært på flere uker, skriver den israelske avisen Yedioth Ahronot.

78.514 israelere fått påvist koronasmitte siden utbruddet startet. Av disse har 53.362 har blitt friskmeldt, men tilstanden er alvorlig 345 av dem som fortsatt er smittet. 100 personer er så syke at de er tilkoblet respirator. 569 personer har så langt dødd som følge av koronaviruset i Israel.

En koronapasient ble nylig utskrevet fra sykehuset Shaare Zedek i Jerusalem etter å ha vært innlagt i 99 dager. Den er den lengste tiden en koronapasient har tilbragt på sykehus noe sted i verden.

74 år gamle Marina Chibatova testet negativt for viruset tidligere i uken etter å ha tilbragt mer enn tre måneder på sykehusets koronaavdeling.

– Vi er glade for at Marina er friskmeldt og blir utskrevet i dag. I forbindelse med sykehusinnleggelse har hun blitt en del av avdelingen, og vi er glade for henne og hennes familie at hun er frisk og skal hjem igjen, sier sykehuset i en pressemelding.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart