Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Korona-pasient utskrevet fra sykehus etter 99 dager

Her testes en koronaprøve ut på en militærlab i Israel. (Foto: Det israelske forsvaret)
Infeksjonsraten i Israel den laveste på flere uker.

Onsdag ble det påvist 1689 nye tilfeller av koronaviruset i Israel. Selv om antallet fortsatt er høyt, ser infeksjonsraten ut til å begynne å synke. Den avgjøres av hvor mange av de testede som viser seg å være syke.

Helsedepartementet i Israel opplyser om at de gjennomførte 25.457 korona-tester onsdag, som gjør at infeksjonsraten er 6.6%. Det er det laveste den har vært på flere uker, skriver den israelske avisen Yedioth Ahronot.

78.514 israelere fått påvist koronasmitte siden utbruddet startet. Av disse har 53.362 har blitt friskmeldt, men tilstanden er alvorlig 345 av dem som fortsatt er smittet. 100 personer er så syke at de er tilkoblet respirator. 569 personer har så langt dødd som følge av koronaviruset i Israel.

En koronapasient ble nylig utskrevet fra sykehuset Shaare Zedek i Jerusalem etter å ha vært innlagt i 99 dager. Den er den lengste tiden en koronapasient har tilbragt på sykehus noe sted i verden.

74 år gamle Marina Chibatova testet negativt for viruset tidligere i uken etter å ha tilbragt mer enn tre måneder på sykehusets koronaavdeling.

– Vi er glade for at Marina er friskmeldt og blir utskrevet i dag. I forbindelse med sykehusinnleggelse har hun blitt en del av avdelingen, og vi er glade for henne og hennes familie at hun er frisk og skal hjem igjen, sier sykehuset i en pressemelding.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart