Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Israel har stort forsprang i vaksinering

Benjamin Netanyahu
Benjamin Netanyahu får koronavaksinen. (Foto: GPO)

19. desember var statsminister Benjamin Netanyahu den første israeler som fikk koronavaksinen. Ti dager senere er langt over en halv million israelere vaksinert, og antallet er nå oppe i over 100.000 i døgnet. I første omgang har Israel prioritert innbyggere over 60 år og personer i risikogruppen.

– Om to eller tre uker vil vi begynne å se en betydelig nedgang i alvorlige tilfeller blant eldre og risikoutsatte grupper, og etter det, selvfølgelig, en nedgang i dødstall, sier Eran Segal, en biolog ved Weizmann Institute of Science, til Times of Israel.

Israelske helsemyndigheter har som mål å nå 150.000 vaksineringer i døgnet, og at en firedel av israelerne er vaksinert innen utgangen av januar. Israel leder allerede stort i antall vaksiner per innbygger, ifølge oversikten på «Our World in Data».

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart