Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

– MIFFs bok bør bli standardverk

Karl Johan Hallaråker
Karl Johan Hallaråker. (Foto: Privat/ Facebook)
- Boken "Det falske bildet av Israel" bør bli standardverk både i media, journalistutdanning, skoleverket og som kunnskapskilde for politikere og andre som vil bygge sine vurderinger på objektive fakta og ikke politisk propaganda, skriver Karl Johan Hallaråker.

Første opplag av MIFFs nye bok Det falske bildet av Israel er snart tomt. Bestill boken her.

Mandag 18. januar trykket avisen Dagen en bokanmeldelse av Karl Johan Hallaråker, en kjent teolog, forfatter og kristenleder.

Hallaråker begynner med å uttrykke glede over at MIFF er en livssynsnøytral og partipolitisk uavhengig organisasjon. «MIFF har et hovedmål – sannheten om Israel og det jødiske folk. Min personlige erfaring fra taleroppdrag i ulike miljø er at knapt noen steder møter jeg en kunnskapsrik tilhørerskare som nettopp i MIFF,» skriver Hallaråker.

I Det falske bildet av Israel dokumenterer forfatter Conrad Myrland vrangforestillingene mange i Norge har av den jødiske staten, og viser hvordan det falske bildet er blitt til gjennom flere tiår med ensidig og feilaktig informasjon fra norske medier og skolebøker.

– Her er grunngitt argumentasjon som man ikke kan avfeie. Både NRK, NTB må komme med sine tilsvar, skriver Hallaråker.

«For alle Israelsvenner og andre sannhetssøkende er denne faktasjekken svært velkommen og verdifull. Mange av oss som har deltatt og følg med i debatter og reportasjer vil kjenne oss igjen i mye av det Myrland dokumenterer.»

Konklusjonen til Hallaråker er klar: Kjøp, les, bruk!

Faksimile fra avisen Dagen 18. januar 2021.

Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart