Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Første internasjonale droneøvelse

Dronepiloter fra fem land, pluss Israel, deltar på øvelsen i Israel, som startet 12. juli 2021. (Foto: Det israelske forsvaret)
Dronepiloter fra USA, Storbritannia, Tyskland, Italia og Frankrike deltar i øvelsen.

Israels flyvåpen er i gang med historiens aller første internasjonale droneøvelsen og er vertskap for dronepiloter fra fem andre nasjoner.

Øvelsen, kalt Blue Guardian, skal vare i to uker. I løpet av denne tiden vil de utenlandske dronepilotene fly det israelske flyvåpenets Hermes-450 drone.

– Lagene vil simulere ulike scenarier, inkludert å gi støtte til bakkestyrker, oppklaring og etterretning, og samarbeider med ulike styrker i luften, sier det israelske forsvaret i en uttalelse, gjengitt i Times of Israel.

Dronepiloter fra USA, Frankrike, Italia, Tyskland og Storbritannia deltar i øvelsen. IDF sier øvelsen, den største i sitt slag noensinne, har strategisk betydning på grunn av luftforsvarets samarbeid med andre land.

– Staten Israel er en pioner på dronefeltet. Denne øvelsen er en plattform for gjensidig studie og vekst. Øvelsen har nasjonal betydning og innflytelse i å etablere luftforsvaret på internasjonalt nivå, sier Amikam Norkin, sjef for luftforsvaret. Øvelsen blir holdt på flybasen Palmachim i det sentrale Israel.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart