Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Norske jøder forteller familiehistorien fra arabiske land i Litteraturhuset Oslo 30. november

Jødisk flyktningdag 2021 arrangeres for fjerde gang i et samarbeide mellom Med Israel for fred (MIFF), lokalforeningen MIFF Oslo og Hjelp Jødene Hjem (HJH) den 30. november, på Litteraturhuset i Oslo.

Arrangementet streames live på Zoom for de som ikke har mulighet til å komme fysisk. I år fokuserer vi på historiene til norske jøder med familieopphav fra arabiske land, og det er en unik sjanse til å få et innblikk i jødisk historie og kultur!

Det er lagt opp til et spennende program der jøder i Norge med opphav fra arabiske land forteller sine familiers historie, i samtale med Jan Benjamin Rødner. Dette er en unik sjanse til å få innblikk i jødisk historie og kultur fra Ronen Bahar, Dana Wanounou, Hertzel Cohen og Jakob Rubin – alle norske jøder med familieopphav i Midtøsten. 30. november er også midt i den jødiske lysfesten Hanukkah og vi kommer også til å markere dette med lystenning med familien Rødner-Herberger.

Alle er alle hjertelig velkommen. Litteraturhuset i Oslo, kl.18:00 eller på Zoom. Zoom-lenken offentliggjøres her og under https://miff.no/moter/jodisk-flyktningedag-2021 snart. Du kan også melde deg på via Facebook-arrangementet her og få varsler om oppdateringer.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart