Norske jøder forteller familiehistorien fra arabiske land i Litteraturhuset Oslo 30. november

Jødisk flyktningdag 2021 arrangeres for fjerde gang i et samarbeide mellom Med Israel for fred (MIFF), lokalforeningen MIFF Oslo og Hjelp Jødene Hjem (HJH) den 30. november, på Litteraturhuset i Oslo.

Arrangementet streames live på Zoom for de som ikke har mulighet til å komme fysisk. I år fokuserer vi på historiene til norske jøder med familieopphav fra arabiske land, og det er en unik sjanse til å få et innblikk i jødisk historie og kultur!

Det er lagt opp til et spennende program der jøder i Norge med opphav fra arabiske land forteller sine familiers historie, i samtale med Jan Benjamin Rødner. Dette er en unik sjanse til å få innblikk i jødisk historie og kultur fra Ronen Bahar, Dana Wanounou, Hertzel Cohen og Jakob Rubin – alle norske jøder med familieopphav i Midtøsten. 30. november er også midt i den jødiske lysfesten Hanukkah og vi kommer også til å markere dette med lystenning med familien Rødner-Herberger.

Alle er alle hjertelig velkommen. Litteraturhuset i Oslo, kl.18:00 eller på Zoom. Zoom-lenken offentliggjøres her og under https://miff.no/moter/jodisk-flyktningedag-2021 snart. Du kan også melde deg på via Facebook-arrangementet her og få varsler om oppdateringer.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart