General Abolfazl Shekarchi truer med å jevne Haifa og Tel Aviv med jorden hvis Israel angriper Iran. (Foto: Skjermdump)

Iransk general oppfordrer til utslettelse av Israel

– Når det kommer til utslettelse av Israel vil vi ikke vike én tomme, sier general Abolfazl Shekarchi.

Talsmannen for den islamske republikken Irans væpnede styrker, general Abolfazl Shekarchi, sier i et intervju med regimekontrollert medium at de står fast på at de vil kjempe for en total utslettelse av Israel.

– Vi vil ikke gi oss på utslettelse av Israel, vi vil ikke vike én millimeter. Vi ønsker å utslette sionismen fra verden, sier Shekarchi til nyhetsbyrået.

Det er ikke første gang Shekarchi truer med å utslette Israel. Tidligere har han sagt at Iran kan «utslette Haifa og Tel Aviv i løpet av kort tid».

Generalens ønske om folkemord kom bare dager før atomforhandlingene mellom Iran og flere verdensmakter skulle starte i Sveits. USA og andre verdensmakter ønsker å lette de økonomiske sanksjonene mot det iranske regimet i bytte mot midlertidige begrensninger på landets atomprogram.

Israel og andre land mener Iran har planer om å utvikle atomvåpen. USA har klassifisert det iranske regimet som verdens verste statssponsor av terrorisme og som den største statssponsoren av antisemittisme.

Sheina Vojoudi, en iransk dissident som flyktet fra Iran og som i dag bor i Tyskland, sier til Jerusalem Post at en normal iransk regjering, som var valgt av det iranske folket, ville normalisert forholdet til Israel.

– Vi kunne inngått gode avtaler som kunne hjulpet begge nasjoner. Israelsk vannteknologi kunne hjulpet oss med å løse vannmangelen i Iran, men i stedet for å løse disse problemene planlegger den iranske republikken for utslettelse av Israel, samtidig som de skyter folk som ber om vann, sier han.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart