Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

– Opprettelsen av Israel var den største bragden i det 20. århundre

Nancy Pelosi i samtale med Mickey Levy på vei inn i Knesset den 16. februar 2022. (Foto: Oliver Fitoussi/Flash90)
Nancy Pelosi sier USA er stolt over å støtte Israel.

Opprettelsen av Israel i 1948 var den største bragden på 1900-tallet. Det sier Nancy Pelosi, leder i Representantenes hus i USA.

Hun leder en delegasjon med amerikanske politikere på besøk til Israel. Pelosi sier videre at det er svært viktig med et godt forhold mellom det israelske parlamentet Knesset og De forente staters Kongress.

– Vi står sammen i kampen mot terror fra Iran og deres kjernefysiske utvikling. Det er en trussel mot hele verden. Irans nærhet til Israel utgjør en stor trussel og som er et ansvar for oss alle, sier hun.

Pelosi sier USA er stolt over å være en alliert med Israel og at de vil fortsette å støtte Israel for å sikre landets sikkerhet og stabilitet.

Knessets ordstyrer Mickey Levy sier Israel er svært takknemlig for Pelosis kompromissløse kamp for Israels sikkerhet. Han takket henne spesielt for å ha bidratt til finansieringen av rakettforsvaret Iron Dome.

– I årevis har du forsvart vår rett til å forsvare våre innbyggere og du har stått ved vår side selv i de vanskeligste stunder, som vi så nylig under den siste operasjonen i Gaza, sier Levy, ifølge Jerusalem Post.

Rundt 60 førsteklassinger fra Sderot og andre byer nær Gazastripen tok imot Pelosi med amerikanske og israelske flagg og takket henne for finansieringen av Iron Dome, som de sier har reddet livene deres.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart