Den libanesiske politikeren Mohamed Raad sier Israel kan utslettes for 82 milliarder kroner. (Foto: Skjermdump)

– Motstanden trenger bare 82 milliarder kroner for å utslette Israel

Den libanesiske terrorgruppen Hizbollah har satt en pris på hva det vil koste å utslette staten Israel.

Mohammed Raad, leder av terrorgruppen Hizbollahs parlamentarisk blokk i det libanesiske parlamentet, sier det vil koste 82 milliarder kroner å utslette staten Israel, skriver avisen Jerusalem Post.

– Motstanden trenger bare 82 milliarder kroner, så vil det ikke være noe igjen i regionen som heter Israel, sier Raad til en libanesisk TV-kanal.

TV-kanalen publiserte utspillet til sine 1,4 millioner følgere på Twitter. Raad utdyper ikke hvordan 82 milliarder skal føre til Israels utslettelse.

Den islamske republikken Iran, som USA har definert som verdens verste statssponsor av terrorisme, er terrorgruppens hovedsponsor. I likhet med Hizbollah har også Iran et mål om å utslette Israel. Iran har tidligere uttalt at de kan utslette den jødiske staten på bare 30 minutter.

USA, Den arabiske liga, Tyskland, Japan, Canada, Østerrike, Storbritannia, Australia og flere andre land har definert hele Hizbollah, både den politiske og militære fløyen, som en terrororganisasjon. Frankrike forbyr den militære fløyen, men har blokkert forsøk på å definere hele Hizbollah som en terrororganisasjon innad i Den europeiske union.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart