Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov!

Vi trenger deg med på laget!

Illustrasjon: Skjermdump fra USANetwork.com
Illustrasjon: Skjermdump fra USANetwork.com

Ny USA Network-serie filmes i Jerusalem

Manusforfatteren bak "Homeland" og manusforfatteren bak "Heroes" går sammen og skaper serien "Dig". Filmopptakene skal finne sted i Jerusalem.

Mener du at Israel skal bestå som en jødisk stat? Klikk JA eller NEI.

Oscar-vinner Gideon Raff er israeleren som sikret seg manusjobben til den suksessrike amerikanske etterretningsserien «Homeland», etter å ha skrevet manuset til den israelske forgjengeren «Hatufim» (Krigsfanger). Tim Kring er mannen som førte i pennen den populære NBC-serien «Heroes» (2006-2010).

Disse to har sammen solgt et nytt manus for en serie kalt «Dig», som har blitt kjøpt opp av den amerikanske fjernsynskanalen USA Network. Kabelfjernsynsselskapet står bak store serier som «Covert Affairs», «White Collar» og «Suits». Raff og Kring skal også produsere serien, sammen med flere israelske produsenter, informerer Times of Israel.

Ekstra interessant er det at hele serien skal filmes i Israels hovedstad Jerusalem. Handlingen skal dreie seg om en amerikansk etterretningsagent som er stasjonert her for å etterforske et mord. Men mens etterforskningen pågår, avdekker han hemmelige konspirasjoner rundt Jerusalems historie og arkeologi. Ordfører Nir Barkat skal ha vært en viktig brikke for å få på plass en avtale med Raff og Kring.

– Når vi kombinerer Hollywoods kreative potensial med Jerusalems historiske bakgrunn, vil det resultere i en evne til å knytte hundrevis av millioner seere rundt om i verden til denne unike og vakre byen. Det er en unektelig inspirerende og kreativ energi i Jerusalem, som er årsaken til at det har blitt et senter for internasjonal filmproduksjon, skriver Barkat i en pressemelding.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart