Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

august 20, 2001

Danmarks skam

Det var ikke klokt av utenriksminister Shimon Peres å utnevne Carmi Gillon som ny ambassadør til Danmark. Han er en tidligere sjef for den israelske sikkerhetstjenesten, og ikke diplomat. Det siste demonstrerte han tydelig da han i klartekst støttet bruk av tortur i kamp mot terror.

Antall drepte

Når Israels venner har forsøkt å forklare hva som er bakgrunnen for den volden vi ser i Midtøsten nå, får vi gjerne tilbake en ”forklaring” som er ment å skyve våre argumenter til side: Dersom dere vil se hvem som har skylden, så bare se på antall drepte. For hver jøde som blir drept, er det flere arabere. Det viser at Israel har skylden.

Inn i regjeringen

Sentrumspartiet blir med i Sharons samlingsregjering i kveld. Partiets fem Knesset-medlemmer stemte for Sharons tilbud, som gjør leder Dan Meridor til minister uten portefølje, med

Helikopter mot Force 17

IDF stridsvogner og helikopter svarte søndag ettermiddag med å angripe hovedkvarteret til Force 17 i Khan Yunis, etter fire granatnedslag mot Neveh Dekalim på Gaza-stripen.

Kommandooperasjoner og sikkerhetssamtaler

– Kontaktene utenriksministeren har med palestinske tjenestemenn og våre militære kommandooperasjoner står ikke i motsetning til hverandre, sa en tjenestemann ved statsministerens kontor søndag. –

0

Your Cart