Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Antall drepte

Når Israels venner har forsøkt å forklare hva som er bakgrunnen for den volden vi ser i Midtøsten nå, får vi gjerne tilbake en ”forklaring” som er ment å skyve våre argumenter til side: Dersom dere vil se hvem som har skylden, så bare se på antall drepte. For hver jøde som blir drept, er det flere arabere. Det viser at Israel har skylden.

Så da vet vi hvem som hadde skylden for Golfkrigen i 1990-91, da langt flere irakere ble drept enn allierte. For ikke å snakke om Kosovo-krigen, hvor de allierte ikke hadde drepte i det hele tatt. – Det er en helt utrolig ”logikk”, spesielt siden det nettopp er drepte barn som var selve poenget med ”intifadaen”.

Som en har sagt: Andre fører krig ved å forsøke å drepe fiendens soldater. Arafat fører krig ved å legge opp til at fiendens soldater skal måtte drepe hans egne barn.

Like mange israelere drept
Ifølge en artikkel i Jerusalem Post 10.8 av Arieh O’Sullivan er tallene på drepte nå annerledes enn før. Det begynte 1.6, da en selvmordsbomber drepte 21 unge israelere i Tel Aviv. Israel unnlot å komme med et bomberegn, slik mange hadde ventet. En bakgrunn for det var at Arafat lot seg presse (særlig av den tyske utenriksministeren) til å erklære en våpenhvile.

Siden denne ”våpenhvilen” og fram til artikkelen ble skrevet (antakelig 9. eller 10. august, altså ca. 70 dager) har palestinerne utført over 1200 angrep. I alt 61 israelere er drept, av dem 7 soldater. De aller fleste israelerne var fredelige sivile. I den samme perioden er 57 palestinere drept. Noen av dem ble drept ved ”arbeidsuhell” da de holdt på å montere bomber som skulle brukes mot jøder. De fleste andre ble drept i forbindelse med angrep på israelere. Noen er terrorledere.

Uansett: I denne perioden ble det drept flere jøder enn arabere.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart