Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

august 23, 2002

Del Jerusalem

Tidligere ordfører i Jerusalem, Teddy Kollek, mener palestinerne skal bli gitt kontroll over deler av Jerusalem, inkludert omstridte hellige steder i gamlebyen.

Fatah vil ha statsminister i PA

Palestinske lovgivere og personer i Fatah-bevegelsen presser nå Yassir Arafat for å oppnå at det opprettes en statsministerpost i den sittende regjeringen.

Hemmelige møter mellom Israel og PA

Israelere og palestinere har hatt flere runder med hemmelige forhandlinger i Nederland, skriver det nederlandske magasinet Vrij, ifølge NTB. Nederlands utenriksdepartement bekrefter at møtene har

Hus blir ødelagt, sivile rettigheter fratatt

Husene til fire arabere tilknyttet en terrorgruppe fra Hamas vil få husene sine ødelagte og sivile borgerrettigheter fratatt, sier diplomatiske kilder. De fire terroristene ble

Kristenforfølgelse i arabiske land

Det er nesten ingen jøder igjen i de arabiske landene, så derfor foregår det lite jødeforfølgelse der nå. Men fremdeles finnes det ganske mange andre «vantro», selv om det pågår en utstrakt flukt av kristne fra det muslimske området. Og de «vantro» (dhimmiene) blir behandlet som før – uten at verden i alminnelighet og kristenheten i særdeleshet interesserer seg nevneverdig for det.

0

Your Cart