Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Hus blir ødelagt, sivile rettigheter fratatt

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

Husene til fire arabere tilknyttet en terrorgruppe fra Hamas vil få husene sine ødelagte og sivile borgerrettigheter fratatt, sier diplomatiske kilder. De fire terroristene ble arrestert lørdag natt, og er antatte hovedmennene i en 15 mann stor Hamas-terrorcelle. I løpet av de siste månedene har terrorcellen stått bak åtte terrorangrep som i alt har drept 35 mennesker. Blant angrepene som gruppen står bak, er selvmordsbomben i Moment Cafe i Jerusalem, hvor 11 mennesker ble drept. De stod også bak bombeangrepet på det hebraiske universitetet i Jerusalem, hvor ni mennesker ble drept.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart