Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hemmelige møter mellom Israel og PA

Israelere og palestinere har hatt flere runder med hemmelige forhandlinger i Nederland, skriver det nederlandske magasinet Vrij, ifølge NTB. Nederlands utenriksdepartement bekrefter at møtene har funnet sted, men vil ikke kommentere saken ytterligere. Det er ikke klart om samtalene i Nederland fortsatt pågår. Forhandlingene har fokusert på punktene der det er oppnådd enighet, spesielt betingelsene for opprettelsen av en palestinsk stat, sier en tidligere tjenestemann i det nederlandske utenriksdepartementet. Fra israelsk siden har blant andre utenriksminister Shimon Peres og Yossi Beilin deltatt, sistnevnte var sentral forhandler i Oslo-prosessen. Fra palestinsk side har nasjonalforsamlingens leder Ahmed Korei deltatt sammen med forhandlerne Nabil Shaath og Saeb Erekat. Meldingen om samtalene blir såvidt vi kan se ikke gjengitt i israelske nettaviser fredag morgen. Sålenge Yossi Beilin er involvert i samtalene er det grunn til å tro at disse føres uten noe slags mandat fra den israelske regjering.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart