Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

november 1, 2011

Ordfører vil ha «virkelig ro»

Ordfører i den sørlige byen Gan Yavne, Dror Aharon, krever at regjeringen reagerer kraftig på rakettene som har ramlet ned over byen de siste dagene.

PA vil med i 16 FN-organer

– Dette er en seier for fred og en seier for menneskeheten, hevdet sjefsforhandler for PA, Saeb Erekat, mandag. Uttalelsen kom etter at UNESCO hadde stemt for et palestinsk medlemskap i organet.

Israel har gitt Egypt 24-timers frist

Kairo har spurt Israel om 24 timer til å mekle en de facto våpenhvile fram hos terrororganisasjonene på Gaza-stripen, med mål om å få en stans i rakettangrepene mot Israel.

Israel advarer: – Mulighetenes vindu i ferd med å stenge

Ha’aretz melder at israelske ambassadører i vestlige land har blitt bedt om å informere om at «mulighetenes vindu» for en diplomatisk løsning på Iran-problemet, er i ferd med å lukkes. USA forsøker å få på plass nye og forsterkede sanksjoner mot Teheran via Sikkerhetsrådet og Israel driver lobbyvirksomhet for å få dem på plass raskt.

MIFFs videoer

Ferske intervjuer, aktuelle foredrag og avslørende klipp fra palestinsk TV finner du her.

MIFFs forum

Her finner du MIFFs debattforum med over 100.000 innlegg.

Goldstone: – Israel driver ikke apartheid

– Anklagene om at Israel er en apartheidstat er en falsk og ondsinnet en som forhindrer fred og harmoni, heller enn forfremmer den, skriver dommer Richard Goldstone i en kommentarartikkel i New York Times mandag.

Canada revurderer UNESCO-rolle

Som en følge av at UNESCOs generalforsamling har godkjent PAs fulle medlemskap, vurderer Canada nå sin rolle i organisasjonen, rapporterer AFP.

Det er ikke flere saker å vise
0

Your Cart