Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

mars 30, 2012

- Det stinker av Vitas boikott, skriver Conrad Myrland, daglig leder i Med Israel for fred. (Skjermdump fra Ahava.com)

Kjøp Ahava!

Den beste motaksjon mot Vitas boikott er storinnkjøp av Ahava fra andre parfymerier som selger dødehavsproduktene. Ring rundt til dine lokale parfymerier for å spørre etter Ahava!

Osama Al-Mallouhi fra syrisk opposisjon drar fram gamle blødløgner mot jødene. (Skjermdump fra tv-stasjonen Al-Nas, via Memri)

Blodløgnene serveres før påskehøytiden

– Kanskje det er sannhet i hva bøkene sier, at jødene i påsken foretrekker usyret brød som er blandet med blodet av ikke-jøder, sier Osama Al-Mallouhi, medlem av den syriske opposisjonen til egyptisk TV.

Sara Azmeh Rasmussen tok et oppgjør med sin antisemittiske fortid på MIFFs konferanse sommeren 2011. Se hele foredraget i bunn av artikkelen. (Foto: Conrad Myrland, MIFF)

– Det er jødiskheten i seg selv som forarger

Sara Azmeh Rasmussen kommer med et nytt, kraftig varsko mot muslimsk jødehat i en kronikk i Aftenposten. – Bak mobbing av jødiske skolebarn, trakassering av jøder og vandalisering av deres bygg og synagoger finnes tankegods muslimer er nødt til å ta et grundig oppgjør med, skriver Rasmussen.

Naama Geva-Zatorsky til høyre. (Foto: L'Oréal-UNESCO For Women in Science, Facebook-side)

Israelsk kvinne er Europas beste unge forsker

L’Oreal og UNESCO utpekte nylig Naama Geva-Zatorsky til «Europas beste unge forsker». Hun jobber ved Weizmann-instituttet som biolog og forsker på probiotikk, helsefremmende bakterier.

IDF-soldater på øvelse i Jordan-dalen. (Foto: IDF)

IDF i full beredskap også i ferien

For første gang på mange år kommer alle avdelinger i det israelske militæret til å være i full beredskap over Pesach-ferien. Beslutningen har ikke noe med noen planlagte militæroperasjoner å gjøre, understreker offiserer.

0

Your Cart