Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

juni 5, 2012

Skjermdump av artikkel på nrk.no og forsiden til boken "Fredsnasjonens grenseløse våpenhandel".

NRK, norske våpen og døde barn på Gaza

Norske våpen er brukt i større stil i blodige kriger med høy andel sivile tap, som for eksempel Kosovo, Irak og Afghanistan. NRK velger å problematisere at ett våpen, produsert av en norsk-eid fabrikk i USA, ble brukt i Gaza-krigen, en krig med relativt lave sivile tapstall.

Statsminister Benjamin Netanyahu (Foto: GPO)

– Vest-Europa misforstår Israel

I et intervju med den tyske avisen Bild, forklarer Israels statsminister Benjamin Netanyahu hvorfor han mener Vestens ledere misforstår Israels situasjon i Midtøsten.

Den hardt pressede syriske presidenten Bashar Assad (på bildet i flammer) har fått militær bistand fra Iran. (Foto: Freedom House)

USA vil styrte Assad-regimet

Amerikanerne ber verdenssamfunnet samle seg for å isolere og styrte det syriske regimet, som siden demonstrasjonene startet våre 2011 har drept tusenvis av sivile.

Holocaust-museet Yad Vashem i Jerusalem. (Foto: Ido Mor)

Fransk imam besøkte Yad Vashem

– De som fornekter Holocaust er ikke annet enn medskyldige sammen med disse kriminelle [nazistene]. De ønsker å begå et nytt Holocaust, mener den franske imamen Hassen Chalghoumi.

PAs mufti Muhammad Hussein, den øverste religiøse lederen i de palestinske selvstyremyndighetene, ønsker seg "elitegrupper" som de døde selvmordsbomberne, som vil ofre seg i kampen for "hver centimeter" av Palestina. (Skjermdump fra PA TV)

PA hyllet selvmordsbombere 31. mai

De palestinske selvstyremyndighetene fortsetter å hylle terrorister. Kontorsjef for PA-president Mahmoud Abbas sa 31. mai på PA TV: «O brødre (martyrer), sjelene deres svever nå over oss og sier til oss: Følg vår vei… »

Det er ikke flere saker å vise
0

Your Cart