Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

PA hyllet selvmordsbombere 31. mai

PAs mufti Muhammad Hussein, den øverste religiøse lederen i de palestinske selvstyremyndighetene, ønsker seg "elitegrupper" som de døde selvmordsbomberne, som vil ofre seg i kampen for "hver centimeter" av Palestina. (Skjermdump fra PA TV)
PAs mufti Muhammad Hussein, den øverste religiøse lederen i de palestinske selvstyremyndighetene, ønsker seg "elitegrupper" som de døde selvmordsbomberne, som vil ofre seg i kampen for "hver centimeter" av Palestina. (Skjermdump fra PA TV)
De palestinske selvstyremyndighetene fortsetter å hylle terrorister. Kontorsjef for PA-president Mahmoud Abbas sa 31. mai på PA TV: "O brødre (martyrer), sjelene deres svever nå over oss og sier til oss: Følg vår vei… "

I forrige uke overførte Israel 91 lik av palestinske sikkerhetsfanger til palestinske selvstyremyndigheter, blant dem terrorister som var ansvarlig for å ta et stort antall israelske liv. Palestinian Media Watch lister opp tolv navn på terrorister som til sammen stod bak drap på 135 israelere.

Overføringen skulle være et tillitsvekkende tiltak fra Israels statsminister Benjamin Netanyahu til Mahmoud Abbas. Likene hadde vært gravlagt i Israel, men ble gravd opp igjen før overføring.

Da de palestinske selvstyremyndighetene mottok likene, ga de dem en militær begravelse hvor de ble fremstilt som helter. Under denne seremonien deltok flere palestinske ledere, blant annet president Mahmoud Abbas og statsminister Salam Fayyad.

Alle de avdøde, inkludert mange selvmordsbombere som myrdet sivile israelere, ble presentert som heroiske og kategorisert som shahids (martyrer).

At de palestinske myndighetene fortsetter å kategorisere selvmordsbombere og andre terrorister som har drept sivile israelere som shahids (martyrer) indikerer at de ser drap på sivile israelere som en positiv islamsk handling.

Her er to taler som ble gitt under seremonien, oversatt fra arabisk til engelsk av Palestinian Media Watch:

Kontorsjef hos Mahmoud Abbas, Tayeb Abd Al-Rahim:

«Våre martyrer er nå blant oss etter å ha vært i våre hjerter, i våre tanker, og i våre blodårer. Vi glemte dem ikke et øyeblikk, vi vil aldri glemme dem, og vi vil alltid forbli trofaste til deres løfte… O brødre [henvend til martyrene/ terroristene], sjelene deres svever nå over oss og sier til oss: ‘Følg vår vei, hold dere til forpliktelsen som påhviler oss og vi er sikre på at dere oppfyller denne forpliktelsen og går denne veien.’ Måtte Allah ha medlidenhet med deg og måtte Allah samle deg til Edens hage sammen med profetene, de rettferdige, og martyrene. «

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=83erP1rMac0[/youtube]

 

PAs mufti Muhammad Hussein, den øverste religiøse lederen i de palestinske selvstyremyndighetene:

» I dag mottar vi denne elite-gruppen av martyrer. Vårt folk, ledet av det palestinske lederskap, ønsker disse martyrene velkommen med stor ære… Mens vi ledsager disse martyrene til himmelen, bør vi være glade: Ved Allah vilje, vil vi ha elitegrupper som disse blant oss, vi vil fortsatt ha et sjenerøst lederskap, og vi vil fortsatt ha et folk som aldri har spart og som aldri vil spare ofringen for dette velsignede landet, for dette hjemlandet, for Jerusalem og de hellige stedene, og for hver centimeter av dette rene landet av elskede Palestina. Ærede brødre, dette er en stor begivenhet: Sjelene til de edle martyrene innhyller oss, og deres sjeler forteller oss at vi skal følge deres vei. «

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Iqk4iVubtBI[/youtube]

Begge talene ble vist på PA-TV 31. mai 2012.

Stephen M. Flatow kommenterer arrangementet i New York Post. Hans 20 år gamle datter Alisa ble drept i 1995 av en av terroristene som PA hyllet  31. mai.

Dette er nok et eksempel på dobbeltspillet til palestinske ledere. De tar avstand fra terror når de taler til Vesten på engelsk, men budskapet er noe helt annet når de taler på arabisk til sine egne. Få et dypere innblikk i dette dobbeltspillet ved å bestille boken Dobbeltspill, Sviket mot fredsprosessen.

 

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart