Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Syria utviser 17 vestlige diplomater

"President Bashar Assad og det syriske folk bøyer seg ikke for noen, bortsett fra Gud." Dette bildet skal være tatt i 2006. (Foto: abuleuxfab, flickr.com)
"President Bashar Assad og det syriske folk bøyer seg ikke for noen, bortsett fra Gud." Dette bildet skal være tatt i 2006. (Foto: abuleuxfab, flickr.com)
Etter at en rekke vestlige land har utvist syriske diplomater etter Houla-massakren, svarer Bashar Assad-regimet med samme politiske mynt.

De fleste utviste diplomatene skal være amerikanere og europeere, deriblant USAs ambassadør Robert Stephen Ford. Regjeringen hevder de forsatt ønsker å opprettholde diplomatiske bånd med landene, men mener de ikke blir behandlet med respekt.

– Den syriske republikk tror fortsatt på betydningen av dialog, basert på prinsippene om likhet og gjensidig respekt. Vi håper at landene som har satt i gang denne prosessen vil ta inn over seg disse prinsippene, som igjen vil bety at relasjonene blir normalisert igjen, sier utenriksdepartementet i Damaskus i en pressemelding.

Også tyrkiske diplomater er utvist. De tette båndene som for bare ett år siden eksisterte mellom landene, har blitt reversert etter at Ankara har tatt avstand fra det de mener er Damaskus’ nedslakting av sine egne borgere.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart