Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

september 28, 2012

Hatpropaganda kommer i reprise på PA TV

En musikkvideo som omtaler Israel som en slange og fiende ble sendt på PA TV en rekke ganger fra 2007 til 2010. I august og september 2012 er det hatefulle budskapet kommet tilbake i repriser.

Statsminister Benjamin Netanyahu hadde med seg en illustrasjonsskisse på scenen, da han talte for FNs generalforsamling 27. september 2012. (Foto: J. Carrier, UN Photo)

– En rød linje forhindrer krig

– Iran vil til sommeren ha anriket nok uran til å lage en atombombe, advarte statsminister Benjamin Netanyahu under sin tale til FNs generalforsamling torsdag.

Skjermdump fra sydsvenskan.se.

Eksplosjon ved synagogen i Malmö

To menn er arrestert i Malmö etter at en eksplosjon ble utløst like ved synagogen i sentrum av byen klokken 00.45 i natt. Eksplosjonen skal ikke ha forvoldt skade, men vindusglasset på inngangsdøren til synagogen er knust med gatesteiner.

Foran FNs generalforsamling hevdet PA-president Mahmoud Abbas at Israel utdanner sine barn til å hate palestinerne. (Foto: J. Carrier, UN Photo)

– Israel driver etnisk rensing

PA-president Mahmoud Abbas sparte ikke på kritikken av Israel i sin tale for FNs generalforsamling. Han beskyldte blant annet Israel for å drive etnisk rensing.

0

Your Cart