Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

oktober 12, 2012

Før 1948 utgjorde jødene en minoritet på ca. 2 prosent i de arabiske landene. Israels areal, uten Vestbredden og Gaza, utgjør kun 0,18 prosent av arealet til 17 arabiske stater som er medlemmer i Den arabiske liga. Dette lille stykket nekter jødene å miste. Etter 1948 er jødene i praksis jaget fra 99,82 prosent av det arabiske området, fra områder hvor jøder hadde bodd i over to tusen år. Seks fylker i Norge er hver for seg større enn Israel: Finnmark, Nordland, Hedmark, Troms, Oppland og Nord-Trøndelag. Antisemitter av alle slag synes at dette vesle området er altfor mye for jødene.

Svar på anklager mot Israel

Zionistenes argumenter minner om nazistenes Lebensraum-argument for å stjele land, hevder noen av Israels kritikere. – Jødene ble jaget bort og nektet «Lebensraum» i den arabiske verden. Nå nekter de å la seg fordrive fra de siste 0,2 prosent av området.

Joe Biden (f.v.) og Matt Ryan braket sammen til visepresidentdebatt i natt. (Foto: Skjermdump fra NBC)

– Iran er fire år nærmere atomvåpen

Den republikanske visepresidentkandidaten Paul Ryan beskyldte Obama-administrasjonen for å ha blokkert sanksjoner mot Iran under den amerikanske visepresidentdebatten torsdag.

Benjamin Netanyahu mottar 96,3 prosent av sin valgkampstøtte fra utenlandske statsborgere. (Foto: GPO)

Store valgkampbidrag kommer fra utlandet

I løpet av de siste to årene har israelske politikere mottatt omlag 20 millioner kroner i støtte til valgkamparbeid. 53 prosent av støtten kommer fra utlandske statsborgere.

Når jøder overtar araberes boliger

Etter arabisk syn, som de fleste meningsdannerne i Norge støtter, er det opplagt at jøder ikke skal få tilbake eiendommer de eide fram til 1948. Samtidig er det like opplagt for disse folka at arabere skal få tilbake det de eide fram til 1948.

0

Your Cart