Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

januar 31, 2013

Irans president Mahmoud Ahmadinejad. (Foto: UN Photo)

Iran og Syria truer Israel

Det israelske luftangrepet på syrisk territorium vil få «alvorlige konsekvenser for Tel Aviv», truer Irans viseutenriksminister Hossein Amir Abdollahian.

Israels første astronaut, Ilan Ramon. (Foto: Wikipedia)

Ny israelsk astronaut i rommet?

Forsknings- og teknologidepartementet har innledet samtaler med internasjonale romfartsorganer for å kunne trene opp en ny israelsk astronaut. I morgen er det ti år siden Ilan Ramon ble drept om bord i romskipet Columbia.

Israels finansminister Yuval Steinitz (Foto: GPO)

Forsvarsbudsjettet er klart for kutt

Med ny regjering følger nye prioriteringer. Avtroppende finansminister Yuval Steinitz avslører at «moderate, men fortsatt betydelige» kutt kommer til å ramme forsvarsbudsjettet.

George Deek i MIFF Grenland: Israel i dag

Onsdag 20. mars holder Israels viseambassadør i Oslo, George Deek, foredrag i et åpent møte i MIFF Grenland. Deek er en dyktig og kunnskapsrik foredragsholder.

IAF-jagerfly av typen F-15 Strike Eagle. (Illustrasjon: Magic Aviation)

IAF bombet militært forskningssenter i Syria

Israelske krigsfly bombet et mål utenfor Damaskus onsdag morgen, et anlegg som lokale innbyggere og enkelte eksperter mener kan ha vært et produksjonsområde for kjemiske våpen. Men en våpenkonvoi på vei til Hizbollah kan også ha vært målet som ble rammet.

Hamas-leder Khaled Mashaal (t.h.). (Foto: lodgaard, flickr.com)

Doble signaler fra Mashaal

Hamas-leder Khaled Mashaal skal ha bedt Jordans kong Abdullah II informere USAs president Barack Obama om at islamistbevegelsen aksepterer prinsippene om en tostatsløsning, ifølge anonyme jordanske kilder. I forrige måned sa han det stikk motsatte.

0

Your Cart