Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

oktober 28, 2013

Populære julegaver på torget.miff.no - Israelkalenderen til Hermonprosjektet, julekrybber og 3D-puslespill fra Tabita.

Mange nyheter på torget.miff.no

Israelkalenderen 2014 er nå til salgs på torget.miff.no. Det er også nye julekrybber fra Betlehem og 3D-puslespill fra Israel.

Plenumsalen til FNs menneskerettighetsråd i Geneve. (Foto: UN Photo Geneva, flickr.com)

Normaliserer forholdet til Menneskerettighetsrådet

Israel har bestemt seg for å gjenåpne sine forbindelser med FNs menneskerettighetsråd. Landet må tirsdag forsvare sin menneskerettighetspraksis, i en periodisk høring alle medlemsland må gjennomføre.

Justis- og diplomatiminister Tzipi Livni følte seg truet på livet av et innlegg på Facebook-siden hennes mandag. (Foto: Tzipi Livni - ציפי לבני, flickr.com)

Livni føler seg truet på livet

– Jeg ber om at [noen …] dreper deg eller [Israels statsminister Benjamin] Netanyahu, var beskjeden på Facebook-siden til justis- og diplomatiminister Tzipi Livni mandag.

Bilder fra det offisielle nyhetsbyrået til Hamas viser forberedelser til bevegelsens 25-årsfeiring i desember 2012. Hamas, som styrer Gaza-stripen, viste fram våpen som de har avfyrt mot sivile israelere. (Foto: The Israel Project, flickr.com)

Demokratiets stilling i den muslimske verden

Valg og flertallsstyre har ikke skapt demokrati i de arabiske statene hvor det er blitt utprøvd. Uten ytringsfrihet og rettigheter for individet og for minoriteter blir det ikke demokrati, men flertallstyranni.

0

Your Cart