Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

februar 5, 2014

Et festlokale i denne jødiske bydelen i Jerusalem, Har Nof, skal ha vært et planlagt terrormål i nær fremtid. Foto: Wikipedia.

Planla terrorangrep mot festlokale

Tre arabere fra Øst-Jerusalem skulle kle seg ut som ultraortodokse jøder og møte opp i bryllup eller en lignende begivenhet i et populært festlokale. Så skulle de skyte gjestene.

Utenriksminister Børge Brende i samtale med PA-president Mahmoud Abbas 24. november 2013. (Foto: Ragnhild Imerslund, UD)

NTB fortier at Abbas nekter to stater for to folk

Nyhetsbyrået NTB gjengir noen av de fleksible signalene Mahmoud Abbas ga til New York Times, og omtaler israelsk avvisning. Samtidig fortier de at Abbas i samme intervju helt utelukker å anerkjenne Israel som jødisk stat.

Statsminister Benjamin Netanyahu har mer enn tre av fire jødiske israelere bak seg når han står fast ved kravet om anerkjennelse av Israel som jødisk stat. Her er han i samtale med USAs utenriksminister John Kerry i forbindelse med fredsforhandlingene. Foto: Flickr/GPO.

77 prosent krever anerkjennelse av jødisk stat

Mer enn tre av fire jødiske israelere er enige med statsminister Benjamin Netanyahu i at palestinerne må anerkjenne Israel som jødisk stat for at det skal kunne bli noen fredsavtale.

- Jeg vil ofre livet for staten Israel og alle dets innbyggere, sier Monaliza Abdo. (Skjermdump fra IDF-video)

Arabisk og kristen jente i IDF

Monaliza Abdo (bildet) fra Haifa har tjenestegjort tre år i de israelske forsvarsstyrkene. Hun meldte seg frivillig for å forsvare landet sitt.

0

Your Cart