Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Planla terrorangrep mot festlokale

Et festlokale i denne jødiske bydelen i Jerusalem, Har Nof, skal ha vært et planlagt terrormål i nær fremtid. Foto: Wikipedia.
Et festlokale i denne jødiske bydelen i Jerusalem, Har Nof, skal ha vært et planlagt terrormål i nær fremtid. Foto: Wikipedia.
Tre arabere fra Øst-Jerusalem skulle kle seg ut som ultraortodokse jøder og møte opp i bryllup eller en lignende begivenhet i et populært festlokale. Så skulle de skyte gjestene.

Dette melder Times of Israel at det israelske politiet har avdekket. I dag ble fire personer arrestert og siktet for krigsforbrytelser. De fire mistenkte gjerningspersonene er alle i alderen 19 til 21 år, og bor i Øst-Jerusalem.

Det planlagte terrormålet skal ha vært festhallen Nof i Har Nof i Jerusalem, en bydel som i stor grad er befolket at ultraortodokse jøder. Hallen rommer inntil 1.500 gjester, og politiet mener det var planlagt skyteangrep i stor skala. Mennene skal ha planlagt å ankomme utkledd som ultraortodokse jøder med skytevåpen skjult under draktene sine, for så å åpne ild mot gjestene.

En av de tre som opprinnelig skal ha planlagt angrepet skal ha trukket seg fra planen, og en fjerde person skal ha blitt rekruttert av de to andre. Alle fire er nå arrestert.

Politiet har dokumentert at de mistenkte hadde anskaffet seg to maskingevær fra en palestinsk våpenhandler på Vestbredden, at de hadde drevet pengeinnsamling for å betale våpnene, og at tre av dem hadde vært på befaring på det planlagte åstedet.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart