Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

juli 15, 2014

Skjermdump fra Nrk.no tirsdag ettermiddag 15. juli 2014.

NRK svarer ikke på kritikken

NRKs nyhetsdirektør Per Arne Kalbakk forsvarer utenriksmedarbeider Sidsel Wold, men unngår behendig å svare på MIFFs kritikk. La oss forklare en gang til hvordan NRKs dekning er med å skape falske bilder av Israels krigføring.

Skjermdump fra jyllands-posten.dk.

Jyllandsposten om palestinernes tapte sjanse

Israel bruker rakettforsvar til å beskytte vår sivilbefolkning, mens Hamas bruker sin sivilbefolkning til å beskytte sine raketter. Mer presist kan det ikke sies, skriver Jyllandsposten.

Grafikk fra de israelske forsvarsstyrkene.

Hamas til sivile: Følg ikke Israels advarsler

Hamas har bedt palestinere på Gaza-stripen ikke ta hensyn til Israels advarsler om bombing. Slik ofrer terrorbevegelsen sin egen befolkning for å beskytte sine egne rakettavfyringsramper og våpenlagre.

Iron Dome-batteri nær Sderot (Illustrasjon: natanflayer, flickr.com)

Det forbløffende rakettskjoldet

Det israelske rakettskjoldet Iron Dome har reddet hundrevis, kanskje tusenvis, av israelske menneskeliv fra et nytt forsøk fra Hamas sin side på massedrap av israelere, skriver Odd Sverre Hove.

Faksmile fra Adresseavisen 15. juli 2014.

MIFF forsvarer Israel i Adresseavisen

– Dersom det internasjonale samfunnet hadde bidratt mer til å stanse våpensmugling til Hamas, ville det hindret nye konfliktrunder, sier Arne Bjarte-Larsson, styreleder i MIFF Trondheim, til Adresseavisen. Se hans svar på fem spørsmål.

SVs stortingsrepresentant Heikki Holmås. (Skjermdump fra NRK)

Vennene til Heikki Holmås

Heikki Holmås (SV) kritiserer Kristian Norheim (FrP) for å publisere en tegning som avslører Hamas. I forrige uke stod Holmås i demonstrasjon sammen med en palestinsk gruppe som jobber for å gi stor økonomisk belønning til dømte terrorister.

0

Your Cart