Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

januar 27, 2015

300 Holocaust-overlevende var med på dagens markering av at det er 70 år siden Auschwitz ble frighort. (Foto: Skjermdump fra YouTube / Jpost.com)

70 år siden Auschwitz ble frigjort

På denne dagen i 1945 ble nazistenes grusomheter i Auschwitz avsluttet, da leiren ble frigjort av sovjetiske tropper. Se video fra stormarkeringen av minnedagen i konsentrasjonsleiren.

Skisportsanlegget på Hermon-fjellet måtte stenge etter rakettangrep fra Syria i dag. (Illustrasjonsfoto: Wikimedia Commons)

To raketter fra Syria slo ned i Golan

Tirsdag eksploderte to raketter fra Syria på de israelske Golan-høydene. IDF gikk til motangrep, og rammet stedet der angrepet ble utført fra.

Mandatfordeling i Knesset, gjennomsnitt av meningsmålinger i de oppgitte perioder. Mørkblå strek er høyresiden, den grønne streken er venstresiden, den røde streken er sentrum, den lyseblå streken de ultraortodokse partiene og den lilla streken arabiske partier. (Grafikk: Project 61)

Stabilt i starten på valgkampen

Venstresiden spiser noen mandater fra sentrum, men ellers har det vært veldig stabile meningsmålinger i Israel de siste månedene.

0

Your Cart