Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

mars 2, 2015

Benjamin Netanyahu ble møtt med stående applaus hos 16.000 amerikanske Israel-venner på AIPAC-konferansen mandag. (Foto: Skjermdump fra Jewish Life Television / YouTube)

Stående applaus fra 16.000 Israel-venner

– I 2.000 år var mitt folk statsløse, forsvarsløse og stemmeløse. I dag har vi en stemme, og den stemmen vil jeg bruke i morgen i Kongressen, proklamerte Israels statsminister Benjamin Netanyahu da han mandag talte på USAs største samling for israelsvenner, AIPAC-konferansen.

Forsiden av programheftet til Saladindagene 2015.

Når Israel får skylden for jødehat

Litteraturhuset i Oslo bruker denne uken på å rosemale jødenes historie i den islamske verden. MIFF kommenterer programmet til Saladindagene, Jan-Erik Smildens kommentar i Dagbladet og Aftenpostens intervju med foredragsholder Mark R. Cohen.

Benjamin og Sarah Netanyahu går om bord på flyet til USA på Ben Gurion-flyplassen i Tel Aviv søndag. To dager senere skal statsministeren tale til den amerikanske Kongressen. (Foto: GPO)

Obamas skryteliste for Israel-vennskap

Samme kveld som Benjamin Netanyahu satte seg på flyet til USA for å avholde den omdiskuterte talen om atomtrusselen fra Iran, publiserte Det hvite hus en fempunktsliste som skal vise at Obama har gitt sterk støtte til Israel. I FNs menneskerettighetsråd kombinerte John Kerry forsvar av Israel med advarsler til Netanyahu.

Fra venstre: Guy Leibovich, Ilana Sherrington-Hoffman, Efrat Shenkor og Ido Cohen holder foredrag i åtte av MIFFs lokalforeninger fra mandag 23. mars. (Foto: Stand With Us)

Israelske ungdommer til MIFF

Siste uke før påske kan du møte Guy (f.v.) og Ilana i Stavanger, Lister, Kristiansand, Arendal. Efrat og Ido kan du møte i Vest-Telemark, Oslo, Drammen og Trondheim. Ta med barn og barnebarn slik at de kan lære Israel å kjenne gjennom unge øyne.

Det er ikke flere saker å vise
0

Your Cart