Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

juni 3, 2015

Palestinernes sjefsforhandler Saeb Erekat. (Foto: US Islamic World Forum)

Truer med å oppløse selvstyremyndighetene

Palestinernes forhandlingsleder Saeb Erekat truer med å oppløse selvstyremyndighetene ved utgangen av dette året dersom ikke Israel aksepterer en avtale som vil føre til en tostatsløsning på palestinernes premisser.

De tre israelske tenåringsguttene Naftali Frankel, Gil-ad Shaar og Eyal Yifrach ble kidnappet og drept 12. juni 2014. (Foto: Privat)

Enhetsmarkering ett år etter tenåringsdrapene

Foreldrene til de tre israelske tenåringsguttene som ble kidnappet og drept av Hamas i fjor sommer, har skapt minnemarkering med en million deltakere. Fokuset for markeringen er enhet mellom ulike befolkningsgrupper i Israel.

Tidligere Knesset-medlem Einat Wilf, Israels viseambassadør Dan Poraz og MIFFs daglig leder Conrad Myrland holder foredrag under israel-konferansen i Tønsberg.

Ikke gå glipp av Israel-konferansen i Tønsberg!

Det er fortsatt ledige rom på konferansehotellet 10.-12. juni om du er rask. Dersom du ikke skal spise eller ha overnatting, er det bare å møte opp for gratis dagsbesøk på foredragene til tidligere Knesset-medlem Einat Wilf, Israels viseambassadør Dan Poraz og MIFFs daglig leder Conrad Myrland. Vel møtt!

0

Your Cart